Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste oplossingen om uit te rusten. En dat is niet voor niks. Je nachtrust is kostbaar! Op tijd gaan slapen en goed doorslapen maakt vaak het verschil tussen winnen en verliezen. Iedereen weet dit eigenlijk al lang. En toch geven de meeste mensen weinig aandacht aan rust en wat je daarvoor nodig hebt.

Auping is trotse partner van de Koninklijke Belgische Hockey Bond. Met dit partnership brengen we onze missie tot leven. We focussen ons op de impact van slaap op een energieke dag. De details maken in de sport het verschil en dat kan gaan over dat ene procent. Het verschil tussen goud en zilver. Een goede (nacht)rust is van essentieel belang om het beste uit jezelf te halen op het veld maar natuurlijk ook daarbuiten. Een goede nachtrust zorgt voor het ontspannen en herstellen van spieren en gewrichten, en voor de energie die nodig is om een te presteren. Langer slapen zorgt zelfs voor een beter reactievermogen en meer focus.

Door het overdragen van onze slaapkennis en door ons slaapcomfort beschikbaar te stellen hopen we dat ene kleine verschil te maken en onze partners & atleten te ondersteunen in hun (sportieve)ambities.