Nouvelles
du hockey

Vlaamse Hockey Liga|12.09.2018

De laatste Streethockey voorrondes komen eraan!

Met de start van het nieuwe seizoen komt ook de eindstrijd voor het Streethockey in zicht.  Begin september werd, onder een zalig zonnetje en bij de heerlijke beats van onze Streethockey DJ Vynx, de vorige ronde in Lokeren afgewerkt

Dat wilt zeggen dat er nog maar 1 toernooi is om je te kwalificeren voor de grote finale in Antwerpen.

Haast je dus om jouw ploegje in te schrijven voor 16/09 in Mechelen en kom samen met je vrienden Streethockey proberen!

Streethockey dat is skills, tricks en plezier maken met je vrienden.  Jullie zorgen voor de sfeer en wij zorgen voor een topveld en een supernamiddag hockey met je vrienden op de beste plaatsen van onze eigen Streethockey DJ .  Iedereen is welkom om te kijken en zichzelf te laten bewonderen op dit super zomerevent, dus schrijf je snel in!

En ook in september worden er nog 2 voorrondes georganiseerd: op 9 september laten we alle Streethockeyers los op Lokeren en op 16 september is het de beurt aan Mechelen.

Dus, ben je geboren in 2006/2005 (U14) of in 2004/2003 (U16)? Hebben jij en je vrienden de allerbeste dribbels en tricks?  Wil jij al je kunnen laten zien op de officiële Streethockeycourt?  Of wil jij met je vrienden een paar fijne wedstrijden spelen in een super ambiance met DJ en MC?  Vorm dan snel samen met je vrienden een ploegje van 5 spelers (3 op het veld en 2 wissels) en strijd voor het allereerste Streethockeykampioenschap !!!