header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Header

banner BHF2018

video STFP

Audi HL MEN banner

Hoofdsponsors1
Belfius HL WOMEN banner

Hoofdsponsor2
Hockey Insider

Start2Hockey

7/02 - Belangrijke technologische innovaties bij de federatie

De KBHB, de VHL en de LFH kondigen met trots de implementatie aan van een nieuwe programmatie software ten behoeve van de federatie en de clubs. Deze software heet SportLink en zal het kloppend hart worden van het Belgische hockey. Het contract werd eind vorige week getekend. SportLink is reeds partner van een twaalftal sportbonden in Nederland. Het doel is dat dim@sports wordt vervangen tegen 1 juni, door dit systeem dat de diensten voor de federatie en voor de clubs integreert en vervolledigd wordt door een mobiele applicatie.Parallel met deze nieuwe software werken de drie entiteiten ook aan de vernieuwing van hun verschillende websites. De ambitie is om te evolueren naar één unieke nieuwe website, die intuïtief is in gebruik en voor iedereen helder, coherent en aantrekkelijk is. De timing voor de lancering hiervan loopt samen met die van SportLink, nml. einde van dit lopende seizoen.   

In samenwerking met onze nieuwe hoofdsponsor Belfius, zal er ook een mobiele “Hockey Belgium” applicatie worden aangeboden. Deze zal de diensten van SportLink (alle info ivm. de competitie) aanbieden, samen met algemene actualiteitberichten en op termijn een ticketing en merchandising tool.  

Meer info volgt in de komende maanden. Stay tuned !

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
VHL nieuws

LFH Nieuws

Twitter hockeybe

Zoeken
Onbespeelbare velden

Sponsors1
Sponsor2
STFP

Onli Scores

Logo Recrutement4Hockey

Team Belgium Rio

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 45 143-0853976-89    /    info@hockey.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2014, website powered by ONLI   |   editors