header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Header

Image rotator
Belfius Indoor Hockey MEN banner

Hoofdsponsors1
Belfius Indoor Hockey WOMEN banner

Hoofdsponsor2
Hockey Insider

Start2Hockey

10/11 - Plotse dood jonge sporter onderlijnt belang medische keuring

10/11/2017 - Afgelopen week werd de sportwereld opnieuw opgeschrikt door een plots overlijden. Deze keer betrof het een 17-jarige voetballer. Ons oprecht medeleven gaat dan ook uit naar zijn nabestaanden en vrienden en de ganse RAFC-familie.

Binnen de hockeysport roept dit vele vragen op. Daarom wenst de Medische Commissie het belang van een medische keuring te onderstrepen. 

Indien u wil nagaan of uzelf of een van uw kinderen hiervoor een onderzoek nodig zou hebben, verwijzen we u graag naar de meertalige website www.sportkeuring.be, die tot stand is gekomen na een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en in samenwerking met SKA (vereniging van sport- en keuringsartsen), de afdeling Sport en Jeugd van het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media van de Vlaamse overheid en de Vlaamse minister van Sport. Via een eenvoudige vragenlijst weet u na 3 minuten of een medisch onderzoek wordt aanbevolen. 

Op deze manier wil de Medische Commissie er mee voor zorgen dat u op een medisch verantwoorde manier kan blijven hockeyen

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
Indoor Hockey 3 events

VHL nieuws

Twitter hockeybe

Zoeken
Onbespeelbare velden

Sponsors1
Sponsor2
STFP

Onli Scores

Logo Recrutement4Hockey

Team Belgium Rio

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 45 143-0853976-89    /    info@hockey.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2014, website powered by ONLI   |   editors