header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Header

banner BHF2018

video STFP

Audi HL MEN banner

Hoofdsponsors1
Belfius HL WOMEN banner

Hoofdsponsor2
Hockey Insider

Start2Hockey

10/11 - Plotse dood jonge sporter onderlijnt belang medische keuring

10/11/2017 - Afgelopen week werd de sportwereld opnieuw opgeschrikt door een plots overlijden. Deze keer betrof het een 17-jarige voetballer. Ons oprecht medeleven gaat dan ook uit naar zijn nabestaanden en vrienden en de ganse RAFC-familie.

Binnen de hockeysport roept dit vele vragen op. Daarom wenst de Medische Commissie het belang van een medische keuring te onderstrepen. 

Indien u wil nagaan of uzelf of een van uw kinderen hiervoor een onderzoek nodig zou hebben, verwijzen we u graag naar de meertalige website www.sportkeuring.be, die tot stand is gekomen na een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en in samenwerking met SKA (vereniging van sport- en keuringsartsen), de afdeling Sport en Jeugd van het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media van de Vlaamse overheid en de Vlaamse minister van Sport. Via een eenvoudige vragenlijst weet u na 3 minuten of een medisch onderzoek wordt aanbevolen. 

Op deze manier wil de Medische Commissie er mee voor zorgen dat u op een medisch verantwoorde manier kan blijven hockeyen

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
VHL nieuws

LFH Nieuws

Twitter hockeybe

Zoeken
Onbespeelbare velden

Sponsors1
Sponsor2
STFP

Onli Scores

Logo Recrutement4Hockey

Team Belgium Rio

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 45 143-0853976-89    /    info@hockey.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2014, website powered by ONLI   |   editors