header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Header

banner BHF2018

video STFP

Audi HL MEN banner

Hoofdsponsors1
Belfius HL WOMEN banner

Hoofdsponsor2
Hockey Insider

Start2Hockey

18/10 - Werken aan parking Braxgata vanaf 21 oktober

18/10/2017 - Braxgata meldt ons dat er vanaf dit weekend en dit voor enkele maanden werken zijn aan de parkings van het domein De Schorre. Vooral dit weekend zal er hinder zijn, ook al vanwege een internationaal sportevenement bij De Schorre.

Het Provinciaal Domein De Schorre is begonnen met de heraanleg van Parking 2, Kapelstraat, aan dienstingang 1 van het domein. Deze parking, die dienst doet als aanvulling bij de eigenlijke Brax parking (Parking 3), zal enkele maanden niet beschikbaar zijn. Als alternatief kunnen leden en bezoekers Parking 1 gebruiken aan de hoofdingang van het domein, in de Schommelei. Je kan vandaar te voet naar onze velden komen via het aangegeven traject. Dat is maar enkele honderden meter verder dan vroeger vanaf Parking 2.

Op zaterdag 21 oktober heeft op het domein een internationale cyclocross plaats, waarbij duizenden bezoekers verwacht worden. Parking 3 (Brax parking) blijft toegankelijk voor leden en bezoekers van de hockey. Je moet je wel aanmelden als bezoeker van Braxgata bij de ingang. Is deze parking volzet, dan word je doorverwezen naar Parking 1, waar je je ook moet aankondigen als bezoeker van de Braxhal of de hockeyclub. Er zal politietoezicht zijn om wildparkeren te voorkomen en te beboeten.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
VHL nieuws

LFH Nieuws

Twitter hockeybe

Zoeken
Onbespeelbare velden

Sponsors1
Sponsor2
STFP

Onli Scores

Logo Recrutement4Hockey

Team Belgium Rio

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 45 143-0853976-89    /    info@hockey.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2014, website powered by ONLI   |   editors