header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Header

video STFP

Audi HL MEN banner

Hoofdsponsors1
Belfius HL WOMEN banner

Hoofdsponsor2
Hockey Insider

Start2Hockey

6/04 - Belgian & Open League - Simulation

6/04/2017 - In bijlage vindt u de laatste simulatie met de overgang voor de Belgian League & Open League van volgend seizoen. De simulatie is gebaseerd op alle klassementen na het weekend van 01 & 02 april 2017.

Indien U vragen heeft, gelieve contact op te nemen met uw secretaris.

3 kaders om de simulatie weer te geven (Men + Women):

- De huidige situatie met in het groen de stijgers en in het rood de dalers. Om het geheel te vergemakkelijken gaan we er van uit dat de winnaars van de barrages (oranje) de ploegen zijn uit de bovenste divisie.
- De situatie NA het stijgen en dalen van de ploegen.
- De nieuwe situatie zoals die er in 2017-2018 gaat uitzien.

De bijlage van het Sportief Reglement ter herinnering:

SR Bijlage - Overgang Open & Belgian League

Een paar opmerkingen:

- VOHC1 is, als 1e ploeg van zijn club, als 1e geëindigd in RF1 en zoals beschreven staat in de Belgian & Open League regels (R), heeft die club dan rechtstreeks toegang tot de Belgian League 2.
- Als er een B staat, dan zijn dat barragewedstrijden die nodig zijn voor de Belgian & Open League te kunnen bepalen. - Als er een O staat, dan heeft die Dames 1 ploeg besloten om in de Open League aan te treden !
- Bij de dames VHL3 is er eerst een onderlinge barrage om te zien wie al naar 2e mag (hier veronderstellen we DRAG6 en VICT8).

De barrages voor de Belgian & Open League gaan we proberen om zo snel mogelijk te laten verlopen. Bij de Dames kan dat al vanaf 6-7 mei en bij de Heren vanaf 14 mei.

Het uiteindelijke resultaat, dat pas rond 23 mei 2017 (na de barrages) gaat kunnen opgemaakt worden, zal uiteraard afhangen van het aantal ingeschreven ploegen. Als er ploegen afvallen dan stijgt men automatisch in het klassement van de nieuwe situatie. Nieuwe inschrijvingen beginnen allemaal onderaan.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
VHL nieuws

LFH Nieuws

Twitter hockeybe

Zoeken
Onbespeelbare velden

Sponsors1
Sponsor2
STFP

Onli Scores

Logo Recrutement4Hockey

Team Belgium Rio

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 45 143-0853976-89    /    info@hockey.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2014, website powered by ONLI   |   editors