header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Header

video STFP

Audi HL MEN banner

Hoofdsponsors1
Belfius HL WOMEN banner

Hoofdsponsor2
Hockey Insider

Start2Hockey

Word Theoretische Scheidsrechter via e-Learning

25/09/2015 - Vanaf nu kan je van bij je thuis en op je eigen tempo het diploma van Theoretische Scheidsrechter Outdoor en Indoor behalen. Het scheidsrechters comité schakelt over naar het digitale tijdperk. De klassieke opleidingen in de clubs worden nu vervangen door een e-Learning systeem. Dit kan niet enkel op PC, maar ook op tablet en smartphone! Leer de regels door meerkeuzevragen te beantwoorden, waarvan een groot deel een tekening, foto of video bevat. Zowel het diploma indoor als outdoor zal op deze manier behaald kunnen worden.

Hoe gaat het te werk?

  • Wil jij theoretisch scheidsrechter worden? Neem dan contact op met de e-learning verantwoordelijke van je club.
  • Vervolgens krijg je een mail van de KBHB waarin een link te vinden is om je aan te melden op het e-Learning platform (https://hockeyumpire.drillster.net). 
  • Doorloop eerst de leerstof van de 5 modules (Spelsituaties, Spelregels, Overtredingen, Speldeelnemers en Signalen. Indien je het diploma voor indoor wil behalen dien je ook de module 'zaalhockey' te doorlopen. 
  • Wanneer je de leerstof van alle modules onder de knie hebt, dan kan je het examen voor outdoor en/of indoor afleggen.

Om je diploma theoretisch scheidsrechter te behalen zal je op het examen een score van 80% of meer moeten behalen. Indien je hier niet in slaagt na 2 kansen, neem dan contact op met de e-learning verantwoordelijke van je club.

Met je diploma van Theoretische Scheidsrechter kan je vanaf nu wedstrijden fluiten in de volgende categorieën:
- Indoor : Alle categorieën
- Outdoor : Alle wedstrijden vanaf U14

Voor meer vragen kan U steeds contact opnemen met de verantwoordelijke van de arbitrage bij de bond : arbitrage@hockey.be

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
VHL nieuws

LFH Nieuws

Twitter hockeybe

Zoeken
Onbespeelbare velden

Sponsors1
Sponsor2
STFP

Onli Scores

Logo Recrutement4Hockey

Team Belgium Rio

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 45 143-0853976-89    /    info@hockey.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2014, website powered by ONLI   |   editors